dimecres, 7 de desembre del 2011

Pessebres de gran forma a la 42ena Trobada de Pessebristes de Catalunya a Parets a l’octubre i durant el Nadal del 2011 també a Parets.


Dins del marc de la 42ena Trobada de pessebristes de Catalunya, que aquest any han organitzat molt eficientment els amics de Parets del Vallès podreu apreciar una interessant exposició de pessebres  artístics de gran format a la sala de Can Càlio, difícil de veure en altres esdeveniments pessebrístics.
Els pessebres han estat construïts per pessebristes de les diferents agrupacions  de Catalunya, en l’exposició es poden comparar de manera molt enriquidora els  diferents estils de treball, composició i pintura en cada  diorama.
En dita exposició podreu tornar a contemplar, tots  aquells que us va satisfer la contemplació del pessebre que vaig realitzar el passat Nadal a l’exposició del Grup Pessebrista  de Castellar del Vallès, que des de fa dos anys m’han acollit entre ells com si fos un de més, el pessebre que vaig exposar el Nadal del 2010.
Sempre que es torna a muntar un pessebre es retroba quelcom que es donava per perdut, tenint en compta que són pocs els pessebristes que tenen la possibilitat de exposar de nou una obra de gran format, és una sensació especial la que sentim al recuperar la visió d’una obra que no comptàvem tornar a observar més.
Us convido dons a assistir a l’exposició que estarà oberta el dia de la Trobada i durant els dies de Nadal en els mateixos  horaris que l’exposició anual dels amics de Parets.
                                                                                                                                 
Joan Carles Capdevila
Mestre  pessebrista
Grup Pessebrista de Castellar del Vallès


Octubre de 2011